Het kan ons allemaal overkomen: jezelf buitensluiten. Aarzel niet om ons in gevallen van buitensluiting op te bellen. Van Rossum Beveiligen staat op deze momenten voor u klaar met de 24 uur spoedservice. Tussen 08.00 en 18.00 uur overdag kunt u bellen naar 038 - 453 57 25. Ook ’s avonds en ’s nachts en op zon- en feestdagen staat er altijd een medewerker paraat. 

Buitensluiting gebeurt onverwachts en kent diverse oorzaken. De sleutel ligt nog binnen of steekt aan de binnenkant in het slot, terwijl de deur dicht waait of u de deur al had dicht getrokken. Ook bij verlies of diefstal van sleutels kunt u onverwachts voor een dichte deur komen te staan.

Om te voorkomen dat u onnodige schade veroorzaakt aan uw slot of deur bieden wij onze expertise aan om u zo snel mogelijk uw eigen huis weer in te helpen. Binnen korte tijd maken wij uw deur met de juiste middelen zo mogelijk schadevrij open. Indien nodig, kunnen we het slot meteen vervangen.

Voor spoedgevallen staan we 24 uur per dag voor u klaar. We laten u namelijk niet in de kou staan. Gaat het niet om een spoedopdracht? Bel dan met 038 - 4535725 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..