Beveiligen

Gratis preventie advies?

Maak nu een afspraak met één van onze beveiligingsadviseurs en weet direct wat de zwakke punten van uw huis zijn.

Maak een afspraak

Houd de controle over uw eigendommen zelf in de hand door middel van camerabewaking. Met behulp van uw computer, smartphone of tablet houdt u wereldwijd al uw eigendommen in de gaten. Naast de toegang op afstand biedt camerabewaking nog meer voordelen: hoge beeldkwaliteit, eenvoudige besturing, intelligente camerabewakingsfuncties, talloze apps en op den duur bespaart u in de kosten.
 

Kosten

De kosten van camerabewaking verschilt per woning of bedrijfspand Het is afhankelijk van verschillende factoren. Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan.

 


  

HIKVISION EN DAHUA CAMERABEWAKING

Van Rossum Beveiligen biedt kwalitatieve camerabewaking dankzij de netwerkgebaseerde camera-oplossingen van HIKVISION en DAHUA. Deze camerabewaking is geschikt voor woningen, kleine en grote winkels, kantoren, industriepanden en sportcomplexen.
Wilt u meer informatie opvragen of één van onze beveiligingsadviseurs bij u op bezoek? Neem telefonisch contact op via 038-453 57 25. Of maak direct online een afspraak.

 


Stuurt u liever een e-mail? Neem dan contact met ons op via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.