Beveiligen

Gratis preventie advies?

Maak nu een afspraak met één van onze beveiligingsadviseurs en weet direct wat de zwakke punten van uw huis zijn.

Maak een afspraak

Ongeveer 80% van de woninginbraken wordt gepleegd door gelegenheidsinbrekers. Vaak is de inbraak in een bekende omgeving van de inbreker. Maar als binnen enkele minuten het doel niet bereikt is, staakt de inbreker de actie.  Voorkom een inbraak! Ontdek direct wat de zwakke plekken van uw huis zijn en zorg voor een goede beveiliging.

Gratis preventieadvies?

 

 

Beveiligen: de oplossing tegen inbraken

Door uw huis zo onaantrekkelijk mogelijk achter te laten, verkleint u de kans op inbraak. Van Rossum Beveiligen helpt u hierbij! Wij zijn dé specialist in het bieden van de juiste oplossingen door middel van beveiliging. Onze medewerkers zijn NBR Preventieadviseurs, gediplomeerd Politie Keurmerk Veilig Wonen en kundige gesprekspartners op het gebied van:

 

Van Rossum Beveiligen is specialist

De kundigheid van de gesprekspartners reikt tot ver; onze adviseurs informeren u over inbraakbeveiliging en huisbeveiliging. Daarnaast kunt u preventief advies aanvragen bij ons. Of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij helpen u graag uw woning inbraakproof te maken.