Beveiligen

Gratis preventie advies?

Maak nu een afspraak met één van onze beveiligingsadviseurs en weet direct wat de zwakke punten van uw huis zijn.

Maak een afspraak

De certificeringsregeling Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een veiligheidsinstrument dat bijdraagt aan de sociale veiligheid in en rond woningen, wooncomplexen en buurten en wijken. De kans dat een gelegenheidsinbreker uw woning links laat liggen, is twee keer zo groot als deze voldoet aan de eisen van het PKVW (bron: Politiekeurmerk.nl)

De specialisten van Van Rossum Beveiligen zijn PKVW gecertificeerd. Graag bezoeken zij u op locatie om uw hang- en sluitwerk, buitenverlichting en rookmelders te controleren. Vervolgens voorzien zij u na afloop van een vrijblijvend adviesrapport, tevens offerte. Van Rossum Beveiligen heeft haar eigen monteurs in dienst die ook PKVW gecertificeerd zijn en zodoende voor vakkundige en snelle montage kunnen zorgen.
 


 

Certificering

Niet iedere woning kan worden beveiligd volgens het PKVW. Is uw woning jonger dan 2 jaar, dan valt deze onder de nieuwbouwregeling en kunt u voor het aanvragen van een PKVW-certificaat terecht bij de landelijke certificeringsinstelling CB&V. Is uw woning ouder dan 2 jaar dan komt één van Van Rossum's beveiligingsspecialisten bij u thuis voor de keuring van de woning. Soms dient er een attest aangevraagd te worden bij bijvoorbeeld een leverancier van een specifieke garagedeur. Ook dit nemen de specialisten graag voor u op in het adviesrapport.

Kosten

Indien de woning niet wordt goedgekeurd, ontvangt u een vrijblijvende offerte van de maatregelen en materialen die nodig zijn om uw woning aan de eisen van het PKVW te laten voldoen inclusief de montage door één van Van Rossum's PKVW-gecertificeerde monteurs. Aan deze offerte zijn geen kosten verbonden en u bent ook niet verplicht de werkzaamheden (volledig) uit te laten voeren.