Is het slot van uw voordeur geblokkeerd? Bent u uw sleutel verloren of zit deze van binnenuit nog in het slot? Als specialist in beveiligen staan wij van maandag tot en met vrijdag van 9.00-18.00 en zaterdag van 9.00 tot 17.00 voor u klaar om u te helpen. Wij bieden een zo’n passend mogelijke noodoplossing. Eventuele vervolgwerkzaamheden kunnen we op een ander moment volbrengen.
Sloten vervangen

Net als andere producten kan een slot door veelvuldig gebruik gebreken gaan vertonen. Wanneer uw sleutel afbreekt in het slot, het slot blokkeert of om andere redenen niet naar behoren functioneert is het noodzakelijk een nieuw slot aan te schaffen. Ook vanwege een onveilig gevoel na een (poging tot) inbraak heeft u wellicht graag een ander slot.
Met een uitgebreid assortiment aan diverse soorten sloten als oplegsloten, cilindersloten en veiligheidssloten hebben wij gegarandeerd het juiste slot voor uw voordeur, garagedeur, binnen- of buitendeur. Bovendien dragen onze sloten het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

 

Sleutelspecialisten

Naast levering van verschillende soorten sloten en de daarbij benodigde onderdelen monteren we deze ook bij u thuis. Door deskundigen de nieuwe sloten te laten bevestigen bent u verzekerd van correcte montage en optimale veiligheid. Bij een goed beveiligd huis horen namelijk goed werkende sloten.
Wilt u geblokkeerde of kapotte sloten laten vervangen? Laat u door ons goed informeren over een passend slot. Wij beschikken over de kennis omtrent de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid. Maak een afspraak of kom langs in onze winkel!